Go to Top

Tips til forbedring af dit golfspil

Der er flere tips til at forbedre dit golfspil: Øv dig, som om det er vigtigt, efterlign realistiske forhold, arbejd på uklare slag og vær tålmodig. Øv dig, som om det er vigtigt, men prøv ikke at øve alting på én gang. Fokuser i stedet på nogle få nøgleelementer og tilføj gradvist andre. Ved at gøre dette vil du være på vej mod perfektion. Du vil se store forbedringer i dit spil på kort tid. Så kom i gang i dag!

Træn som om det betyder noget

Golftræning er lidt anderledes end andre sportsgrene, så hvis du virkelig ønsker at forbedre dig, skal du have en strategi. Driving range kan være en forræder, men du skal kende de typer træning, der vil give dig de ønskede resultater. Du skal forstå, at der er fire forskellige typer træning, og at den rigtige blanding vil hjælpe dig med at opnå de bedste resultater.

Under træningsrunder skal du slå en tredjedel af dine slag fra forskellige træningsafslag. Dette vil hjælpe dig med at undgå intimidering og opbygge din selvtillid med hver enkelt kølle. Sørg også for at bruge nok tid på dine problematiske køller. Uanset om det er en driver, en wedge eller et fairway wood, bør du slå et stort antal bolde fra hver kølle. Dette vil give dig mulighed for at få nok øvelse med hver enkelt kølle og ikke blive for træt, inden du slår ud.

Efterlign realistiske forhold

For at forbedre dit golfsving skal du lære at svinge korrekt under realistiske forhold. Golftræning bør efterligne den følelse, du ville have på en golfbane, herunder hullets kontur, ligningen og andre miljømæssige faktorer. At slå en bold i et net indendørs kan ikke simulere disse faktorer.

Arbejd på uklare slag

Der er mange slag, du kan lave, når du spiller golf. De kan gå meget højt, lande blødt på greenen eller sende bolden skrigende hen over greenen. Hvis du ikke er særlig sikker på et bestemt slag, kan du begynde at øve dig på det på range. Øvelse vil forbedre dit samlede spil, og du kan måske endda matche de store drenge på et område.

 

 

 

Emner fra Nordens historie nordisk litteratur, Kalevala, Petrarca eller Bellman. Torsti Lehtinen, Tammerfors: Vil De høre hvordan et foredrag skal være? Hør Søren Sørensen.

Læs mere her

Malerier

Ekspressionist i landskaber, ofte nordiske, portrætter og modeller. Udstillinger i gallerier, kunstforeninger m.v.

Læs mere

Sange

Tekster, melodier og Sangbøger. Aktuelt: Af fuld hals. Akvavitvers og -viser. Forlaget Bostrup

Læs mere

Tegninger

Natur og mennesker. Illustrationer til bøger og tidsskrifter

Læs mere