Go to Top

Spil smart, når du spiller på sport

Hvis du ønsker at vinde i sportsvæddemål, skal du spille smart. På samme måde skal du være opmærksom på, hvad du har i spil, og du skal ikke hoppe på en god linje, bare fordi det er det perfekte tidspunkt at satse på. Husk, at du kæmper for hver eneste dollar, du sætter på linjen. Hvis du smadrer ét bet, kan det ødelægge hele din dags fortjeneste.

Sats på underdoggen

Hvis du er interesseret i at satse på den næste store sportskamp, er det en god idé at satse på underdoggen. Det er en risikabel satsning, men det er en god satsning, hvis du tror, at underdoggen har en chance for at slå favoritterne. Du skal dog være forberedt på, at underdoggens odds kan ændre sig, efterhånden som kampen nærmer sig.

I de fleste tilfælde vil det øge din udbetaling at satse på underdoggen, da oddsene generelt er højere end for favoritten. Det betyder, at én stor gevinst på underdoggen kan dække flere små gevinster på favoritten. Hvis underdoggen f.eks. vinder, vil en indsats på 100 dollars give en gevinst på 500 dollars.

Du kan finde værdi i at satse på underdoggen i en række forskellige sportsgrene. I en tenniskamp kan du f.eks. satse på Roger Federer som underdog. På samme måde giver det mening at satse på Raiders i en NFL-kamp. Raiders er underdog, mens Kansas City er favorit.

Selvom det ikke er lige så spændende at satse på underdoggen som at satse på favoritten, er det også mere lukrativt. Det skyldes, at underdogs altid har højere odds og udbetalinger. Det skyldes, at sportsbooks har kontrol over oddsene.

Sats nøgternt

Det er ekstremt vigtigt at være ædru, når du spiller på sport, da alkohol kan forringe din dømmekraft og få dig til at begå fejl, når du skal træffe beslutninger. Alkohol kan også få dig til at lave forkerte væddemål eller væddemål, der er for risikable. Endelig kan du blive doven og ikke give dit bedste til spillene.

Processen med at placere et væddemål tager kun få minutter, så det er vigtigt at forblive ædru under hele processen. Når du er beruset, er du mere tilbøjelig til at begå fejl og satse mere end du burde, hvilket fører til, at du mister mange penge i processen. Desuden vil det at satse ædru sikre, at du træffer den rigtige beslutning og undgår at fortryde eller begå fejl, der kan koste dig penge.

Spil på den anden side af offentligheden

At satse imod publikum er kendt som fading, og det er en af de ældste sportsbettingstrategier, som stadig giver positive afkast år efter år. Princippet er simpelt. Spillere vælger side af forskellige årsager. De støtter måske det hold, der har hjemmebanefordel, eller de tror måske, at det andet hold vil score for mange mål i kampen.

Det er dog ikke altid let at satse imod offentligheden. Hver situation og hvert væddemål er anderledes, så det er afgørende for din succes at vide, hvilke faktorer der påvirker den offentlige mening. Nogle almindelige faktorer omfatter mediehype, stjernespillere og holdets omdømme. Jo større en sportsbegivenhed er, jo mere mediehype vil der være. Hvis du kan identificere disse faktorer i en given kamp, kan du satse mod offentligheden.

 

 

 

 

Emner fra Nordens historie nordisk litteratur, Kalevala, Petrarca eller Bellman. Torsti Lehtinen, Tammerfors: Vil De høre hvordan et foredrag skal være? Hør Søren Sørensen.

Læs mere her

Malerier

Ekspressionist i landskaber, ofte nordiske, portrætter og modeller. Udstillinger i gallerier, kunstforeninger m.v.

Læs mere

Sange

Tekster, melodier og Sangbøger. Aktuelt: Af fuld hals. Akvavitvers og -viser. Forlaget Bostrup

Læs mere

Tegninger

Natur og mennesker. Illustrationer til bøger og tidsskrifter

Læs mere